Uluslararası Eğitim ve İşbirliği Faaliyetinde Üniversitemiz Temsil Edildi!

16 farklı AB ülkesinden 42 katılımcının yer aldığı ve 6 ülkenin ulusal ajans temsilcilerinin katıldığı Get cOnnected! Advancing Higher EDucation through New Erasmus+ Cooperation Partnerships (Go-aHED) adlı etkinlikte Üniversitemiz Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Öztürk Akçaoğlu tarafından temsil edildi. Yüksek öğretimde uluslararası işbirliğini geliştirmeye yönelik bu etkinlikte, temsilciler bir araya gelerek gelecekteki KA2 işbirliği ortaklıkları başvuruları yapmak ve kapasite geliştirmek amaçlandı.

Türkiye'nin 4 üniversite ve ulusal ajans tarafından temsil edildiği etkinlik, Üniversitemizin uluslararası işbirliği ve yüksek öğretimdeki gelişmelere olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Doç. Dr. Mustafa Öztürk Akçaoğlu, etkinlikteki katılımıyla üniversitemizi uluslararası arenada temsil etti ve önemli işbirliği fırsatları için kapıları açtı.