Kazakistan'ın Türkiye Büyükelçiliği yetkililerinin ziyareti

Kazakistan Büyükelçiliği İkinci Katibi Ardak BEKENOVA ve büyükelçilik özel kalemi Yerbol ZHUMABEK Üniversitemizde kayıtlı Kazakistan uyruklu öğrencilerin durumları ile ilgili görüşmek, eğitim alanında iki ülke arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunmak ve Kazakistan uyruklu öğrencilerle toplantı yapmak amacıyla 02.11.2023 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etmişlerdir. Görüşmelere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ATALAN, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Öztürk AKCAOĞLU ve koordinatörlük yetkilisi Öğr. Gör. Yunus SÜRÜCÜ katılmıştır. Kazakistan Büyükelçiliği yetkilileri gerçekleşen görüşmeler sonunda ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.