Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Temiz Hidrojen Ortaklığı 2024 Çağrısı Ulusal Bilgi Günü ve Uluslararası Proje Pazarı

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında TÜBİTAK tarafından,  Sabancı Üniversitesi iş birliğinde 30 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Temiz Hidrojen Ortaklığı 2024 Çağrısı Ulusal Bilgi Günü ve Uluslararası Proje Pazarı etkinliği (çevrim içi) olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinlik, Türk ve Avrupalı araştırmacıları ve özel sektör temsilcilerini özgün bir platform aracılığıyla bir araya getirerek ağ kurmalarını sağlayacak olup ve Temiz Hidrojen Ortaklığı 2024 Çağrısı ile ilgili katılımcılara önemli bir bilgi aktarımı fırsatı sağlayacaktır.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında, Temiz Hidrojen Ortaklığı 2024 Çağrısı’na dair yeni bilgiler aktarılacak ve dileyen katılımcılardan uygun görülenlerin proje fikirlerini Pitching Oturumu esnasında sunmaları ve kendilerini tanıtmaları noktasında fırsat sağlanacaktır. Diğer taraftan, etkinliğin akabinde, Türk ve Avrupalı katılımcıların proje fikir alışverişinde bulunmaları ve olası iş birlikleri konusunda görüşmeler gerçekleştirmelerine olanak sağlayan B2Match Platformu üzerinden birebir görüşmelere geçilecektir.  Söz konusu platform, etkinlik tarihinden itibaren Temiz Hidrojen Ortaklığı 2024 Çağrısı’nın kapanışına kadar açık kalacaktır.

Eğitici hedefleri ve ağ kurmanın ötesinde ortak bir şekilde proje teklifi geliştirme, konsorsiyum kurma ve uluslararası uzmanların uzmanlıklarından yararlanma gibi değerli imkanlar sunacak olan etkinlik, potansiyel proje teklifleri ile ilgili birçok sunuma da ev sahipliği yapacak olup ve Türk ve Avrupalı kuruluşlar arasındaki sürdürülebilir iş birliği ve ortak proje geliştirme imkanlarının görüşülmesine imkân tanıyacak bire bir görüşmelere imkân tanıyacaktır. Etkinliğe B2match Platformu üzerinden kaydolunabilmektedir.

Kaydınızı gerçekleştirmek için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe katılım göstermek isteyen paydaşların, B2Match Platformu aracılığıyla daha fazla ikili görüşme talebi çekebilmek adına profillerini, şahsi ve kurumsal tecrübelerini etkinlik teması özelinde aktarmaları ve tamamlamaları gerekmektedir. Profiller, etkinlik yetkilileri tarafından gözden geçirilecek ve akabinde uygun değerlendirilenler onaylanacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Etkinlik tamamen ücretsizdir ve katılım göstermek için yapmanız gereken B2match platformu üzerinden kayıt işleminizi gerçekleştirmek ve profilinizin onaylanması için gerekli bilgileri etkinliğin amaç ve kapsamı doğrultusunda doldurmanızdır.

Kayıt ve etkinliğin organizasyonu ile ilgili sorularınız için lütfen Sn. Kemal Onur Güngör Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. veya Sn. Selin Doğrusöz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ile iletişime geçiniz.

Taslak toplantı gündemine erişmek için lütfen tıklayınız. 

2024-01-30T09:30:00 2024-01-30T12:30:00 Temiz Hidrojen Ortaklığı Ulusal Bilgi Günü Uluslararası Proje Pazarı