Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

SHORE Projesinin İlk Çağrısı Açıldı!

Ufuk Avrupa kapsamında desteklenen SHORE projesi, Baltık Denizi, Karadeniz, Akdeniz, Tuna Nehri ve Ren Nehri'ndeki okullarda okyanus okuryazarlığını artırarak “Okyanuslar ve Suların Restorasyonu” Misyonu hedeflerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Okyanus Misyonu kapsamında yer alan iklim nötrlüğü, doğanın korunması, okyanus ve su sağlığının yeniden canlandırılması konularında somut bir çözüme katkıda bulunmak amacıyla SHORE, ilk ve orta dereceli öğrencilerin, eğitimcilerin ve okulların okyanus okuryazarlığını artırmak için bir çağrı başlattı. Bu ilk çağrısıyla SHORE projesi, okulları mavi hareketin öncüsü olmaya davet ederek gençleri, değişimin temsilcileri ve eko-vatandaşlar haline gelmeleri için güçlendirmeyi amaçlamaktadır. 10.000 Avro'ya kadar ödül kazanmak için 20 Mart 2024 tarihine kadar başvurmayı unutmayın!

Başvuru süreci ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ve SHORE projesinin sayfasından ulaşabilirsiniz.

Okyanuslar ve Suların Restorasyonu Misyonu Küme 6

SHORE_OpenCall_1