Yardım Kampanyası

Siz de bu Ramazan'da az çok demeden paylaşın, bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine ulaşsın.

İhtiyaç sahibi bütün öğrencilerimiz için geçen yıl Türkiye Kızılay Derneği Kastamonu Şubesi ile ortaklaşa düzenlendiğimiz ve yaklaşık 240 yardım kolisini ulaştırdığımız kampanyanın ikincisini 12.04.2021 tarihinde başlatıyoruz.

Kampanyaya katılım için Kastamonu Üniversitesi adına açılan aşağıdaki yardım hesabına her bir koli için 125 TL gönderebilirsiniz veya az çok demeden katkı sağlayabilirsiniz.

Hesap Sahibi: Türkiye Kızılay Derneği

Banka: Ziraat Bankası

IBAN: TR 630001000151000018687756

Açıklama: Kastamonu Üniversitesi Bağış / Fitre / Zekat (Lüten bağış türünü açıklama kısmına ekleyiniz.)

NOT: Kampanya kapsamında kolilerin satın alma işlemleri Türkiye Kızılay Derneği tarafından gerçekleştirilecek olup, dağıtımı Üniversitemiz rektörlük binasında bulunan Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğünce (DİGK) yapılacaktır. Sizlere ulaşan ihtiyaç sahibi öğrencileri DİGK'ye yönlendirebilirsiniz.