Ufuk Avrupa Küme 6 kapsamındaki “Multi-Actor Approach” Konularına Yönelik Eğitim

Küme 6 Ulusal İrtibat Noktaları Projesi olan CARE4BIO Projesi tarafından, 4 Aralık 2024 tarihinde Küme 6 2024 Çağrısı isterlerinden biri olan Çok-Aktörlü Yaklaşım (Multi-Actor Approach) konusunda çevrimiçi bir eğitim düzenlenecektir. Küme 6 özelinde projelerde yer almak isteyen tüm paydaşlara ve UİN’lere açık olan eğitim kapsamında çok aktörlü yaklaşım kavramının tanımı ve bunun Ar-Ge sürecini ve sonuçlarını nasıl daha güvenilir, talep odaklı, paylaşılan ve toplumla alakalı hale getirmeyi amaçladığını derinlemesine incelenecektir.

İki saatlik eğitim sırasında, Avrupa Komisyonu'ndan yetkililer Çok-Aktörlü Yaklaşım konsepti hakkında açıklamalarda bulunacak ve deneyimler paylaşılacaktır.

Eğitim hakkında daha fazla bilgi ve kayıt işlemleri için lütfen tıklayınız.

Küme 6

MAA