Horizon4Poland'23 Etkinliği, Varşova, Polonya, 21-22 Kasım 2023

21-22 Kasım 2023 tarihlerinde Varşova'da, Polonya’nın en büyük eşleştirme etkinliği olan Horizon4Poland'23 gerçekleştirilecektir.

Horizon4Poland'23, Polonya'daki inovasyon alanındaki girişimcileri ve önde gelen kurum/kuruluşları Avrupalı ​​ortaklıklar ve yabancı ortaklarla buluşturan ve böylece Ufuk Avrupa Programına katılımı artıran bir alan yaratacaktır.

Etkinliğin ana teması: Ortaklık Yeni Liderliktir olacaktır.

Avrupa Ortaklıkları işbirliğinde 7 ana konu:

• İmalatta yeşil ve dijital inovasyon performansının artırılması. Made in Europe Ortaklığı
  • Karayolu taşımacılığı hareketliliğinin geleceği. 2ZERO ve CCAM Ortaklıklarına Giden Yol
  • Photonics21 Ortaklığı ile Fotonikte Avrupa Yenilikleri
  • Değer Bazlı Sağlık Hizmetleri - Bunu nasıl gerçekleştirebiliriz? EIT Health, IHI, THCS, ERA4Health Ortaklıkları
  • Sürdürülebilir Avrupa Geleceği İnşa Etmek - Build4People Ortaklığı
  • Dijital inovasyonu hayata geçirmek - EIT Urban Mobility, EIT Food Ortaklıkları
  • Ufuk Avrupa için Batt4EU Ortaklığı

Bu etkinlik, yabancı ortakların Polonya'daki şirket ve kurumlarla işbirliği kurarak Ufuk Avrupa Programına destek başvurusunda bulunan uluslararası konsorsiyumlar oluşturmaları ve en yenilikçi çözümleri birlikte yaratmaları için çok iyi bir fırsat olacaktır.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.