Üniversitemiz ve Kastamonu İl Göç İdaresi Ortaklığında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kastamonu Üniversitesinde öğrenim gören uluslararası öğrencilere yönelik 30 Kasım 2021 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Büyük Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İl Göç İdaresi Müdürü Gökhan KARAMAN, Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aydoğan AYDOĞDU, Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Mustafa Öztürk AKCAOĞLU, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Ahmet Rıfat KAYIŞ ve Mevlana Koordinatörü Dr. Senem YETGİN katıldı.

Kastamonu İl Göç İdaresi Müdürlüğü Yönetim ve Destek Hizmetleri Çalışma Grubu Başkanı Büşra BOZKURT’un açılış konuşmasının ardından Doç. Dr. Aydoğan AYDOĞDU tarafından uluslararası öğrencilere yönelik “Adabı Muaşeret” konulu sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından gerçekleştirilen panelde öğrencilerin ikamet izni iş ve işlemleri konularındaki soruları cevapladı.

Broşür dağıtımının ardından etkinlik sona erdi.