Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Hakkımızda

Kastamonu Üniversitesi Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü, uluslararası işbirliği, öğrenci değişim programları, yurtdışı akademik ilişkiler ve kültürel alışveriş alanlarında üniversitemizin global arenadaki varlığını güçlendirmek amacıyla faaliyet gösteren bir birimdir. Koordinatörlüğümüz, Kastamonu Üniversitesi'nin uluslararası platformda etkin ve rekabetçi bir üniversite olma vizyonunu desteklemekte ve bu hedefe ulaşmak için gerekli stratejik işbirliklerini oluşturmaktadır. Amacımız, uluslararası öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları, çift diploma anlaşmaları ve uluslararası projeler aracılığıyla öğrencilerimize küresel bir perspektif sunmak ve farklı kültürlerle etkileşimde bulunmalarını teşvik etmektir. Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü, aynı zamanda üniversitemizin yurtdışındaki akademik ortakları ile güçlü ilişkiler kurmaya ve sürdürmeye yönelik çalışmalar yapmaktadır. Bu sayede öğrenci ve öğretim üyelerimizin uluslararası deneyimler kazanmalarını, araştırma ve öğrenme fırsatlarına erişimlerini artırmayı amaçlamaktayız. Kastamonu Üniversitesi Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü olarak, uluslararası arenada üniversitemizin adını duyurmayı ve öğrencilerimize küresel bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyoruz.

Proje Başvurularında Kullanılacak Kod Listesi:

NATO Commercial and Government Entity Code (NCAGE): TK898

Dun & Bradstreet D-U-N-S® Number: 502675087